End-Year Class Event at Titiwangsa



Assalamualaikum guys >.< So, hari ni Eika and the whole 3 Maju class mengadakan Jamuan Akhir Tahun dekat Titiwangsa *shuffle* .  I woke up a little bit late so i am the second last to arrive. Sorry !

Aina & Naim


Time ni tengah berkumpul dekat pondok yg terkenal
 sekali kat Sentul ni, PONDOK CIK BIAH.

Then first group bergerak dulu sebab group kedua tengah tunggu 'putera' Bosco. So, sampai dekat Titiwangsa terus breakfast Sandwich Tuna dan Sardin. Lepas semua datang, first event dimulakan.
1. Balloon Run
Kami dibahagi kepada kumpulan and setiap group kena tiup belon ikut warna group then ikat balloon tu dekat kaki. Lepas tu kena pijak belon kumpulan lain. Hahaha ! it's killing time ! First, Eika dapat letupkan belon Wong. Boleh pulak dia buat muka tak tahu. Then sasaran seterusnya, Siti ! POM, meletup, then she turn back and look at me, give a ' i'm gonna kill you ' face and ran towards me. Gahh, help ! and she finally pop my balloon with full of satisfy and evil face. Hahaha ! The winner in this game is Aina !

2. Walk with Legs Tied

This is the most pain game that i ever play. My group, Aqil, Izzat, Syaz, and Yus  had to circle around the park with our legs were tied. I can't even walk. It hurts my ankle. If one step forward and someone will fall down. At last we managed to do it and we were the second fastest group to circle the park. Yay !
3. Telefon Berkarat







Korang mesti pernah main game ni kan ? Orang first diberi satu ayat than kena past sampai orang belakang. Ayat yang kitaorang dapat ' Pencairan bongkah ais di kutub utara merealisasikan kesan rumah hijau terhadap sfera dunia qwertyuiop brr ' i don't remember it. But at least we are the winner !
---------------------------------------------------------------------------







Okayy, time ni memang tak ada apa-apa game sebab sir tengah order Nasi Ayam KFC. So, kami pun conquer taman tu macam orang yang tak pernah pergi taman permainan. Tak lama lepas tu kitaorang main game explorace. Terbaiikk ! 

We got a goodie bag !

Lepas penyampaian hadiah, kelas pun beransur pulang. But not for us ! 


 We've got many photography to do ^^



Walking on the water ~

And as we sit there, suddenly 'Gangnam Style' song came out
 of Yus's phone and i said, ' why don't we do the Gangnam Style dance ? '

The last pic of that day and i love it :3

 3 MAJU BATCH '97, I LOVE YOU SO MUCH !

Ok bye ! >.<

No comments:

Post a Comment

NAVIGATION
HOME ME HOW TO EX-LINKS ?