Melukis Graffiti Sekolah ^^


Salam ^^ As what i said, kitaorang ada melukis mural untuk sekolah. Pakai spray tau, bukan cat. Thanks to abang Zul a.k.a Anokayer sebab datang and lukis mural tu. Kitaorang just 'kaler' aje. Hehe. So, kalo nak tau lagi hasil kerja beliau, meh lah tekan link ni laju-laju ^^ Peace >.<v Temanya, GAMELAN.

Mula-mula lukis dulu muka pemain gamelan tu ^^

Then tangan. So fast :)

Kay, ni gambar mengarut >.< kami sepatutnya kena lukis jugak. Tapi kertas lukisan tu kami buat kipas. Hehe

One minute later..

Awesome >.<

Super smart :)

Dari jauh, still look perfect (o_o)

Kay, lunch time. Eika and Ayni kena agih makanan and tuangkan minuman. Nasi goreng dengan ayam dia, terbaik! Then, kami tolong jagakan anak cikgu kejap. Super cute (^//^)

Ecece, nak kiss skett



Eh, makcik ni nak makan sayee ke?


Then, bila kami tengok balik mural tu, dah makin awesome rupanya ;)

Patut lah tak makan lagi, sibuk dengan benda nea xD

Cikgu Ashadi, bekas vandalism sekolah, Hehe! Kay, kidding -_-

From far

Some touch up 

There, perfect ^^

Kelab Seni SMKBBS
April 7, 2010 <3

Haha, tak suka berdiri sebelah Matun -_- nampak bebenor pendek. Heyy Eika, boleh tak satu hari nanti kau tinggi lagi dari Matun ?

Well, challenge accepted ^^

--------------------------

Okay that's it for this entry, i'll see you guys later xx

Post Script : Rabu cuti, tak ada kerja sekolah. Heaven. :)


12 comments:

  1. lawa la grafitti tu...style kot!!! 9.9/10

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, thanks ^^ siap bagi markah lagi tu >.<

      Delete
  2. cantik la lukisan korang....
    :]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang lukis tu abang zul. Kitaorang tolong sikit-sikit je. BTW, thanks ^^v

      Delete
  3. ~wah..sangat cantik..xda pengalaman camnie lg..jeles3.:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, thanks :) tak payah nak jelly jelly >.<

      Delete
  4. pehhh! ianya sangat osem! hu3

    ReplyDelete
  5. pehhh canteknya graffiti... saya dah doakan adik utk pmr... done follow - Noob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasehh >.< haha, asal nama Noob ^^

      Delete

NAVIGATION
HOME ME HOW TO EX-LINKS ?