Ready For The Results ? -,-

 
Salam. Peperiksaan pertengahan tahun berakhir jugak. Huhu. Wargh ! Wargh! Wargh! Paper math, geo dengan pendidikan kesihatan yang paling paling super susah -_- paper math 2, bab factories dengan algebra expression tu memang lemah >.< k fine mybe fail. Geografi, ni lagi susah sebab keluar banyak peta dan kebanyakannya Eika tak tau apa nama tempat yang dia hitamkan tu. Guess Eika akan dapat C. Paper PJK last papour last papour bak kata Cikgu Zakry yang buat kertas tu, B dalam genggaman. Ye betul tu, sebab satu hapak pun kami tak baca. Main hentam saja. Macam Yap, dia tulis huruf A B C D then dia putarkan pensil. Mana pensil tu jatuh tu lah jawapan dia. So, bukan takat B je dalam genggaman, C dengan D pun bole cikgu ^^ huh, kalau dah dapat 3 C ni, bunuh diri lagi bagus. Blah la -_- dah lah nak PMR tahun nie =_=



Yang lain, hmm, so far so good. I think -_- BM kan, paper 1, amboii, nama-nama dalam soalan tu, tergeliat lidah nak menyebutnya. Selalunya guna nama Khatijah ke, Ali ke, Fatimah ke hape kan, kali ni, nama-nama yang Eika ingat, Camelia Chempaka, Emiliya Eleyana, Alisya Qurneea, Alif Farhan Aiman, Aqil Haziq dan err, tak ingat. Entah betul atau tidak tapi lebih kurang namanya macam tu lah. Apa2 pun, paper 1 BM Eika score 35/40. Heehee. Hepi ni >.< Hari last exam, paling ramai orang tiru, oh yea, Eika antaranya, peace ^^v 

Hari tu, kitaorang ada masuk Science Show Competition. Kitaorang buat 3 experiment iaitu :

1. Lava Lamp – Air berwarna campur minyak then masukkan tablet Panadol Soluble (kitaorang bolot cikgu punya. LOL. Peace.)

2. Corn Starch – Just air campur tepung jagung. Siapa yang pernah buat, memang result dia gempak gila gila. Experiment ni yang paling dapat perhatian ( tengok idea sapaaa ^^)

3. Invisible Glass – Kitaorang guna beaker untuk ni, bukan gelas. Caranya, beaker kecik masukkan dalam beaker besar, tuang minyak sampai penuh and walla, beaker kecil hilang >.<

 Ada ciri-ciri nak jadi scientist tak ? LMAO -,-

Ada yang buat buih guna dried ice, volcano, panaskan belon tapi tak meletup, water rocket, water bomb dan ada yang guna hamster. Then, pemenang diumumkan. Kitaorang tak menang -_- huuhuhuuuu, okay fineee , then esoknya Firdaus kecoh kecoh cakap yang kitaorang dapat award untuk projek paling popular. Dia cakap, cikgu dan juri pun tak setuju kenapa kitaorang tak menang padahal kitaorang dapat tepukan paling gemuruh dan semua penonton datang kedepan untuk cuba yang corn starch tu. Kay kay, kitaorang menang award ^^ andddd hadiah lagi gempak. Daripada diaorang punya yang dapat pensil gam and etc, kitaorang dapat stapler. Comell ^^ 

-----------------------------------------------------------

Hey, wanna see my class picture ? 

It's funny and awesomee >.<

#Gonna fail all subject cause I'm a big fat idiot =3=

2 comments:

  1. Tak tau lah result ni camne. Cant wait! Hihi =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/judge-by-its-cover.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhuuu T-T tak nak tengok, takutt !

      Delete

NAVIGATION
HOME ME HOW TO EX-LINKS ?